2 štorije, poljoprivredni obrt OPG Plastić, vl. Denis Plastić, Nadin 104, 23420 Benkovac, Hrvatska, OIB: 64626717871 donosi uvjete poslovanja kojima se utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te informacije o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka. Prodavač je 2 štorije, vl.Denis Plastić, kupac se smatra svaka osoba koja elektroničkim putem naruči makar jedan proizvod, popuni tražene podatke i uplati narudžbu. 2 štorije vl. Denis Plastić (u daljnjem tekstu prodavač) zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta. Opći uvjeti poslovanja su sastavljeni sukladno Zakonu o obveznim odnosima, Zakonu o zaštiti potrošača, Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima. U slučaju spora nadležan je sud u Zadru.

Kupnjom na našoj web stranici pristajete na opće uvjete poslovanja.

NARUČIVANJE

Naručivanjem proizvoda potvrđujete da ste punoljetni u svojoj državi. Kupac naručuje proizvod putem službene web stranice. Kupac prije kupnje ima pravo biti upoznat sa svim karakteristikama proizvoda i njegovom cijenom. Sva dodatna pitanja ili fotografije kupac može zatražiti prije kupnje. Boje na fotografijama se mogu razlikovati radi uređaja koji se koristi. Proizvod se smatra naručenim kada kupac uplati iznos ponude na račun obrta.

Kupac snosi odgovornost o točnosti danih podataka prilikom kupnje. Prodavač zadržava pravo u bilo kojem trenutku promijeniti cijene proizvoda i cijenu i način dostave ili povući proizvod iz prodaje. Sve cijene su izražene u kunama i prikazane u eurima.

Prodavač zadržava pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga.

OTKAZIVANJE NARUDŽBE

Proizvod možete promijeniti ili otkazati bez naknade ako Vam narudžba nije krenula u izradu. Nakon toga nije moguće napraviti promjenu ili otkazati narudžbu. Za otkazivanje narudžbe pošaljite email sa brojem narudžbe na info@2storije.com

PLAĆANJE

Plaćanje odabranog proizvoda se vrši isključivo unaprijed transakcijski na žiro račun obrta (za područje Europske unije IBAN: HR8324070001100341048 i za ostatak svijeta BIC (SWIFT) code: OTPVUHR2X)  po ponudi napravljenoj za naručeni proizvod. Nakon vidljive uplate ili priloženog dokaza o uplati, proizvod kreće u isporuku. Prodavač ne odgovara za troškove nastale prilikom bankovnog transfera novca, troškove za pristup internetu, troškove telefona ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati prilikom naručivanja.

Nikada od kupca nećemo tražiti podatke o kartici.

ISPORUKA

Nakon uplate proizvoda, isti se šalje/u na dostavu, najkasnije u roku od 7 radnih dana od vidljive uplate. U slučaju kada traženi artikl nije na zalihi, u dogovoru s kupcem rok dostave se može produžiti o čemu kupac mora biti obavješten prije uplate. Naručeni proizvod se pakira na način da se tijekom uobičajene dostave ne ošteti. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke i ako postoje određena oštećenja odmah ih prijaviti djelatniku koji je robu dostavio. Prodavač se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati prilikom dostave. Nakon što dostavljač zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja.

Prodavač nije odgovoran za troškove nastale prilikom uvoza robe u drugu državu, sve dodatne troškove snosi kupac.

REKLAMACIJA I POVRAT

Roba oštećena u transportu nije odgovornost prodavača te se treba reklamirati dostavljaču. Ako niste zadovoljni s proizvodom kojeg ste kupili, obratite se na email: info@2storije.com, ili pisano na adresu sjedišta: Nadin 104, 23420 Benkovac s navedenim podacima: Vaše ime i prezime, broj računa te opis reklamacije najkasnije 14 dana od primitka proizvoda. Reklamaciju ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku. Pisani prigovor s obzirom na kvalitetu usluga možete podnijeti na adresu: Nadin 104, 23420 Benkovac, Hrvatska ili na e poštu: info@2storije.com.  Odgovor na prigovor ćete primiti istim putem u roku od 15 dana.

Sukladno članku 79., točka 3. Zakona o zaštiti potrošača ( NN 41/14, 110/15, 14/19 ) kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora.

Prodavač ne odgovara za bilo kakvu štetu nastalu neispravnim korištenjem proizvoda.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Svi materijali poput fotografija i video materijala naših proizvoda objavljeni na društvenim mrežama ili web stranici su isključivo naše zaštićeno vlasništvo i mogu se dijeliti jedino ako se navede izvor (link) i autor. Bilo kakvo kopiranje načina rada je strogo zabranjeno. Kršenje ovih uvjeta poslovanja može dovesti do pokretanja parničnih postupaka ili kaznenog progona protiv počinitelja radi povrede autorskih prava, prava žiga ili prava bilo kojeg drugog oblika intelektualnog vlasništva.

Naručitelj robe ustupa pravo prodavaču u svrhu marketinških aktivnosti i promocije koristiti fotografije proizvoda bez posebne najave ili pisanog odobrenja.

NETOČNOSTI INFORMACIJA

Povremeno se na web stranici može pronaći propust koji se može odnositi na opis proizvoda, cijenu, akcijsku cijenu, troškove dostave ili vrijeme dostave. Prodavač zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ispravi grešku.

2 štorije se odriču svake odgovornosti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem web stranice.  Za bilo kakav financijski ili komercijalni gubitak koju bi klijent ili treća strana mogli pretrpjeti kao rezultat korištenja web stranice ili informacija koje se tamo nalaze.

Za sva pitanja o uvjetima poslovanja obratite se na info@2storije.com